SPOMENKA STEVANOVIĆ: DEMOS JE MEĐU DVIJE NAJJAČE PARTIJE U KOTOR VAROŠU I NIKOME NE IDEMO NA NOGE

3

BANJA LUKA, 28. juna – Šef Kluba poslanika DEMOS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Spomenka Stevanović izjavila je da je DEMOS spreman za predstojeće lokalne izbore.

Ona je gostujući u emisiji „Direktno“ Alternativne televizije rekla da je DEMOS trenutno u fazi predizbornih radnji, odnosno pravljenja kandidatskih lista.

„DEMOS izlazi samostalno sa odborničkim listama i u nekoliko opština će imati kandidate za načelnike. Ovo su veoma važni izbori za DEMOS, a kampanju ćemo bazirati na uspješnim ljudima iza kojih stoje rezultati i mladima koji imaju vizije koje mogu da realizuju kroz DEMOS”, rekla je Stevanovićeva.

Govoreći o situaciji u Kotor Varošu u vezi kandidature Slobodana Župljanina iz Socijalističke partije za načelnika opštine Kotor Varoš, Stevanovićeva je istakla da Župljanin nije pozvao na pregovore predstavnike DEMOS-a, iako je DEMOS među dvije najjače partije u Kotor Varošu.

„Ako gospodin Župljanin očekuje da DEMOS sam dođe da kaže da hoćemo da ga podržimo – neće to dočekati“, poručila je Stevanovićeva.

 

PODELI

3 KOMENTARA

  1. Ovo je potvrda mudre politike.. Svaka cast. Niste pristali da budete Bebcova pudlica kao onaj nesposobni Kusljic koji je do sada izgubio sve izbore na koje je izasao. Demos je na nasoj opstini vrlo ozbiljna partija i to iz dana u dan pokazuju…

Comments are closed.