Sportski mix: Rukometaši remizirali, košarkaši poraženi, Pejaković „stao“ u prvom kolu

0

KOTOR VAROŠ, 12. marta – RUKOMET: U derbi utakmici 12. kola Prve lige Republike Srpske, rukometaši Kotor Varoša su podijelili bodove sa ekipom RK „Kozara Mlijekoprodukt“ iz Kozarske Dubice, odigravši proteklog vikenda u kotorvaroškoj sportskoj dvorani nerješeno 28:28 (15:15).

U redovima domaćina su se istakli Radomir Stojanović sa osam  i Bojan Marković sa po sedam golova, dok je gol manje postigao Miloš Jurić.

Kotor Varoš je nastupio su slijedećem sastavu: Jovičić, Eskić, Stojanović 8, G. Marković, M. Sakan 3, Dubočanin, Kalamanda, Jovanović, Joldžić, Jurić 6, Radić 3, Žarić, N. Sakan, Gatić 1, B. Marković 7.

KOŠARKA: I pored još jedne nevjerovatne partije Denija Varošića koji je postigao fantastičnih 37 poena, ubacivši devet trojki, košarkaši Mladosti su poraženi u svojoj dvorani od gostiju iz Prnjavora ekipe „Mladost Buldogsi“ rezultatom 85:72.

U domaćoj ekipi istakli su se pored Varošića i Nikola Korićanac sa 14 i Almin Ibričić sa 10 postignutih poena.

U narednom kolu Mladostaši se sastaju sa ekipom Slobode iz Novog Grada.

DŽUDO: Stefan Pejaković nije mogao dalje od prvog kola Evropskog džudo kupa za kadete koje je proteklog vikenda održano u Zagrebu. Bolji od Pejakovića je bio Moldavac Alin Bagrin koji je slavio u ovom meču Iponom.

Moldavac je ovo takmičenje završio na odličnom trećem mjestu prikazavši do kraja takmičenja sjajne borbe.

Za 14 dana Pejaković će pokušati uz nešto povoljnji žrijeb, da popravi utisak iz Zagreba, pred njim je takmičenje na juniorskom Evropskom kupu koji će se održati u Sarajevu.