Stop izgradnji MHE Duboka: Danas u Grabovici sastanak pravnih timova i ekologa iz Srpske

4

GRABOVICA, 22. FEBRUARA – Predstavnici Centra za životnu sredinu, kao i predstavnici mještana i brojnih drugih ekoloških organizacija iz Srpske danas će se okupiti u Dubokoj u MZ Grabovica, na lokaciji na kojoj je planirana izgradnja male hidrocentrale. 


Na sastanku će biti prezentovana sva dokumentacija u vezi gradnje tog objekta.

Kako je najavljeno, pravni timovi koji su angažovani na ovom slučaju će u narednih 15 dana javnosti saopštiti sve detalje vezane za sve eventualne nepravilnosti do kojih dođu u procesu revizije izdavanja dokumentacije vezane za gradnju tog objekta.

Najavljeno je i podnošenje krivičnih prijava protiv svih odgovornih za koje se utvrdi da su nezakonito iskoristili svoj položaj ili ovlašćenja u ovom slučaju.

Sastanak počinje danas u 11.00 časova, a biće preciziran i datum održavanja protesta građana protiv gradnje MHE Duboka.

PODELI

4 KOMENTARA

  1. MH-e se prave samo tamo gde zivi Pravoslavni zivalj, kako u Republici Srpskoj, tako i u C.Gori i u Srbiji. Mini hidroelektrane kao i rudnici litijumа su klasicni primeri osmisljenog G E N O C I D A nad Pravpslavnim, to jest nad Srbskim zivljem. Cilj je progon i unistenje Srbske populacije, koja jos i placa ove zlocinacki osmisljene projekte. Dakle Srbi velikim dijelom, kupuju GENOCID nad samima sobom !!!

  2. Malo više obavještenja o aktivnostima u vidu plakata od vrata do vrata ako se ima volja da se zaustavi izgradnjia

Comments are closed.