STVORITE KUTAK ZA OPUŠTANJE I UŽIVANJE: Ugradne klupe uz pouzdane FAGUS prozore

0

KOTOR VAROŠ, 12. januara – Uživali biste i opuštali se u svom domu pored velikih prozora, posmatrajući kroz njih dvorište ili okolnu prirodu, ali se plašite da bi takvi prozori, naročito u prizemlju, povećali rizik od provale.

Osluškujući potrebe korisnika, FAGUS je osmislio idealno rješenje koje uključuje najbolje prozore za tu namjenu, osigurane pouzdanim RC2 protivprovalnim sistemom, uz koje se odlično uklapaju ugradne klupice za vaš idealni, savršeno udoban i bezbjedan kutak iz snova.

Želite li kutak u vašem domu sa savršenim pogledom, gdje ćete se osjećati opušteno, toplo i ušuškano? Savršeno mjesto gdje se možete opustiti, ušuškati i uživati u omiljenom napitku, štivu ili pogledu trebalo bi da bude sastavni dio svakog doma. Ako ga već nemate, idealno bi bilo da ga napravite uz prozore. Prozori donose neophodnu sunčevu svjetlost, kad su otvoreni propuštaju svjež vazduh i od velikog su značaja svakom domu. Ako vam ovo zvuči primamljivo i razmišljate o nekoj klupici uz prozor, pogledajte šta je FAGUS osmislio za vas.

Drvene klupe postavljene uz prozor moderan su dodatak svakom enterijeru. Bilo da se radi o hodniku, dnevnoj sobi, trpezariji ili spavaćoj sobi, prostor uz prozor uvijek možete funkcionalno iskoristiti i od njega napraviti savršen kutak za odmor. Pametno iskoristite slobodan prostor pored prozora i stvorite sebi savršeno mjesto za opuštanje. U prostoru ispod klupe možete napraviti ladicu za odlaganje knjiga, časopisa ili odjeće.

Ako imate prozore u niši ili u potkrovlju, sa dosta prirodnog svjetla i svježeg vazduha, preporučujemo da svoj opuštajući kutak napravite upravo na tom mjestu. To je zona koja ima najviše dnevne svjetlosti i čini najbližu vezu sa prirodom. Prozorska niša, pored udobnosti, treba biti funkcionalna i mora imati komfor. Za dekoraciju možete da upotrebite svijetle dekorativne jastuke u različitim bojama, ali u istom stilu.

Ako imate ideju i želite da stvorite nešto novo i drugačije, predlažemo vam da prozor integrišete sa dijelom namještaja (sofa, radni sto, ormar itd.) da biste dobili jedinstvenu funkcionalnu cjelinu…

PODELI