Sutra počinje najveći sajam, a evo ko iz BiH izlaže

0

KOTOR VAROŠ, 18. marta – U Nirnbergu, Njemačka – sutra počinje jedan od najvećih međunarodnih događaja u industriji prozora, vrata i fasada – sajam ”Fensterbau Frontale”. Ovogodišnji sajam, koji se održava od 19. do 22. marta, predstavlja impresivan spektakl inovacija i tehnoloških dostignuća. Među brojnim izlagačima koji će privući pažnju posjetilaca nalazi se i renomirana kompanija iz naše zemlje – ”FAGUS Prozori i vrata”.


Ova kompanija predstavlja regionalnog lidera u proizvodnji visokokvalitetnih prozora i vrata. Njihovo učešće na ”Fensterbau Frontale” sajmu predstavlja priliku za promociju njihovih najnovijih inovacija i tehnoloških dostignuća.

Branko Malijević, direktor prodaje u kompaniji “FAGUS Prozori i vrata”, izjavio je da su u toj kompaniji ponosni što su dio ovog prestižnog događaja.

”Fensterbau Frontale nam pruža platformu da pokažemo našu posvećenost inovacijama i vrhunskom kvalitetu. Naša želja je da kupcima pružimo proizvode koji ne samo da zadovoljavaju, već i prevazilaze njihova očekivanja u pogledu performansi i estetike”, rekao je Malijević. 

FAGUS Prozori i vrata će na sajmu predstaviti svoj široki asortiman proizvoda, od klasičnih drvenih prozora do modernih sistema, ističući svoju stručnost i predanost svakom detalju proizvodnje. Njihov tim će biti na raspolaganju kako bi pružio informacije i savjete o najnovijim trendovima i tehničkim rješenjima u industriji.

Posjetiici ”Fensterbau Frontale” sajma imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i tehnologijama u industriji prozora, vrata i fasada, dok kompanije nastoje podići ljestvicu kvaliteta i inovacija. Ovaj događaj obećava da će biti inspirativno i informativno iskustvo za sve prisutne.

Kako bi saznali više o “FAGUS” prozori i vrata” proizvodima i njihovom prisustvu na ”Fensterbau Frontale” sajmu, posjetite njihov štand na događaju ili posjetite njihovu službenu web stranicu www.fagushaus.biz.

PODELI