SVI TIPOVI ”FAGUS” SOBNIH VRATA: Neizostavan element svakog enterijera

0
Prilikom uređenja kuće ili stana ljudi često ne posvećuju dovoljno pažnje odabiru sobnih vrata, iako su ona vrlo važan element enterijera. Uloga sobnih vrata je, zapravo, višestruka. Sobna vrata pregrađuju prostor kada je to potrebno, poboljšavaju toplotnu i zvučnu izolaciju, vizuelno odvajaju različite zone u kući i mogu čak da definišu stil i estetiku cijelog enterijera.

Dakle, estetska uloga sobnih vrata je veoma bitna u ukupnom doživljaju prostora.
Oslanjajući se na bogato iskustvo i višedecenijsku tradiciju, kompanija FAGUS već dugi niz godina proizvodi vrhunska sobna vrata u različitim oblicima i bojama, od različitih materijala i dekorativnih dodataka.

Značaj pravilnog odabira sobnih vrata prilikom uređenja enterijera je znatno veći nego što mnogi misle. Upravo zato, FAGUS s mnogo pažnje izrađuje sobna vrata na čiji će kvalitet budući vlasnici moći da budu ponosni dok istovremeno uživaju u njihovom vrhunskom dizajnu i dekoraciji.

Sve modele FAGUS sobnih vrata, od masivnih, preko furniranih, do vrata od medijapana odlikuju dugotrajan, vrhunski funkcionalan i estetski kvalitet, kao i prihvatljiva cijena, zbog čega su savršeno rješenje za svaki dom. U cijelom procesu odabira FAGUS sobnih vrata, na usluzi vam je ljubazno i stručno osoblje kompanije.

EDUKACIJA Šta treba znati prije kupovine sobnih vrata
Sobna vrata su jedan od neizostavnih i veoma važnih elemenata enterijera. Osnovna funkcija im je pregrađivanje prostorija unutar kuće i stvaranje jedinstvenih cjelina. U modernoj arhitekturi, međutim, sobna vrata pored funkcionalne imaju i važnu estetsku ulogu, doprinoseći svojim izgledom i dizajnom ukupnom utisku i doživljaju enterijera.

O izboru sobnih vrata treba početi razmišljati na vrijeme. Ima nekoliko važnih pitanja koja treba postaviti prije definitivnog opredjeljenja. Koje dimenzije sobnih vrata odgovaraju vašem domu? Na koju stranu će se pojedina vrata otvarati – lijevu ili desnu? Da li će se, na primjer, otvarati prema prostoriji ili od nje?

Potom na red dolaze i pitanja u vezi materijala od kojeg su sobna vrata izrađena, kakvih su izolacionih vrijednosti, kakve mogućnosti nude za eventualnu dodatnu dekoraciju, koliko je zahtjevno njihovo održavanje i, napokon, kakav će estetski efekat i ambijentalni ugođaj dati ukupnom enterijeru. Tek kada riješite sva ova pitanja, možete biti sigurni da pri konačnom izboru nećete pogriješiti.

MASIVNA SOBNA VRATA OD DRVETA Klasik u istoriji enterijera
Masivna sobna vrata od drveta su pravi klasik u istoriji enterijera. Odlikuju se jedinstvenim kvalitetom materijala i preciznom izradom do najmanjeg detalja. Neograničene mogućnosti oblikovanja punog drveta sobnih vrata učiniće vaš prostor unikatnim, ispunjavajući ga toplinom i udobnošću stanovanja. Veoma je bitna i estetska uloga vrata u ukupnom doživljaju prostora.

FAGUS masivna sobna vrata od punog drveta su uvijek aktuelna i ističu se kreativnom izradom, izuzetno dugotrajnim, postojanim kvalitetom, originalnim dizajnom, velikim izborom gravura i širokim rasponom modela velike prilagodljivosti. Drvena sobna vrata imaju odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju, mogu se izrađivati od različitih vrsta drveta i sigurno su najbolji izbor prilikom odabira sobnih vrata.

FURNIRANA SOBNA VRATA Prikladno rješenje za sve stilove
FAGUS furnirana sobna vrata ispunjavaju sve standarde savremenog uređenja prostora za stanovanje. Odlikuje ih izuzetan kvalitet, kao i vrhunska završna obrada. Zahvaljujući velikom izboru furnira i mogućnosti njihovog kombinovanja, furnirana sobna vrata su prikladno rješenje za sve vrste stilova prilikom uređenja enterijera.
MEDIJAPAN SOBNA VRATA Izuzetan kvalitet, pristupačne cijene
Medijapan (MDF) sobna vrata ispunjavaju sve standarde savremenog uređenja prostora za stanovanje. Odlikuje ih izuzetan kvalitet, kao i kvalitetna završna obrada. Odlično izoluju buku i otporna su na vlagu. FAGUS u ponudi ima veliki izbor MDF sobnih vrata u različitim bojama i po veoma pristupačnim cijenama.
PODELI