Terzićeva poruka Zvezdinim igračima: “Partizanov čovjek vodi Savez, nemamo prava na grešku, Piksi se pita više nego što bi trebalo”

0

BEOGRAD, 12. JANUARA – Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić obratio se igračima na početku priprema za proljećni deo sezona, a njegove reči, odjekuju.

Prilično oštar, bio je jedan od rukovodilaca aktuelnog šampiona, koji je poručio igračima da moraju da budu jači nego ikad.

Terzić je istakao da se na čelu Saveza nalazi Partizanov čovjek (Nenad Bjeković op.aut), kao i da se izjave prvog čovjeka crno-bijelih Milorada Vučelića, poklopile sa onim što je govorio selektor srpskog nacionalnog tima, Dragan Stojković.

Takođe, Terzić je podvukao da je odbrana titule, primarni cilj.

– Po prvi put posle ko zna koliko okupljanja imamo minus pet u odnosu na Partizan. Imamo pakao ispred nas, u velikoj mjeri smo mi krivci jer imamo nikad bolji tim, nikad boljeg trenera, a nalazimo se na minus pet. Nemamo tako laganu situaciju kao ranije, da imamo 10 ili 15 bodova više. Nemamo slobodnog dana do 26. maja, nemamo prava na grešku, moramo da budemo fokusirani, pravi, ispravni. Morate da budete spremni na sva odricanja, ozbiljni ste muškarci, svjesni dresa koji nosite. Jedina obaveza nam je šampionska titula, rekao je Terzić igračima u svlačionici crveno-bijelih, a prenio je “Mocart Sport”.

U ovom momentu, prednost od pet bodova je na strani crno-belih.

– Biće mnogo teško, vidjeli ste izjavu predsednika Partizana, gdje sad on hvali suđenje, potpuno se poklopila izjava sa selektorom reprezentacije Srbije, koji se dosta pita više nego što treba da se pita selektor unutar Saveza. Na čelu Saveza je Partizanov čovjek, upozoravam vas čekaju nas teška četiri i po meseca. Moramo da budemo jači nego ikad i da pokažemo da zaslužujemo šampionsku titulu. Sad je odjednom sve regularno, sad je odjednom njima sve potaman, jer je Partizan prvi. Nikad nisam bio toliko pun samopouzdanja kao danas, jer nikada nisam bio zadovoljniji kvalitetom koji Crena zvezda ima. Ubjeđen sam da ćemo biti šampioni – istakao je Terzić. (srpskainfo)

FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

PODELI