TOP KVALITET, FUNKCIONALNOST I ESTETIKA IZ ”FAGUSA”: Klizno-podizne stijene drvo-aluminijum

0
KOTOR VAROŠ, 31. jula – Sigurno ponekad razmišljate o tome kako da maksimalno iskoristite prostor u kojem živite. Kako da vam enterijer bude višefunkcionalan, da po potrebi bude podijeljen ili povezan.

Vjerovatno ste više puta poželjeli i da iz dnevnog boravka ili spavaće sobe imate panoramski pogled na okolnu prirodu. Možda maštate o savršenoj povezanosti vašeg unutrašnjeg i vanjskog prostora za čaroban izlaz na terasu, balkon ili u vrt.

Možda živite u malom stanu i samo želite da maksimalno iskoristite svaki pedalj prostora u kojem boravite, pružajući mu obilje prirodne svjetlosti. Za sve navedene želje ili potrebe idealno rješenje su klizno-podizne stijene, jedan od glavnih simbola moderne arhitekture, okrenute praktičnim, ali i estetski uzbudljivim rješenjima koja utiču na pozitivno raspoloženje i sveukupni kvalitet života.

EDUKACIJA Prednosti kombinacije materijala drvo-aluminijum
FAGUS klizno-podizne stijene, u kombinaciji materijala drvo-aluminijum, pružaju velike mogućnosti za savršeno funkcionalno organizovanje prostora. One imaju i brojne druge prednosti, od raznovrsnih dizajnerskih rješenja, do maksimalnih izolacionih vrijednosti.

Ovakva kombinacija materijala obezbjeđuje najbolje osobine drveta kao materijala enterijera i aluminijuma kao vanjske zaštite estetski nenadmašnih drvenih elemenata. Sve pristupačnija ugradnja drvo-aluminijum klizno-podiznih stijena danas je jedna od najpopularnijih opcija i predstavlja fascinantnu ideju za moderno i funkcionalno uređenje stambenog prostora.

Oduševiće vas jednostavnost otvaranja i zatvaranja ovakvih sistema, te veličina krila koje je moguće postići. Sa ugrađenim elektromotorom na daljinsko upravljanje, veliki stakleni elementi klizno-podizne stijene pomjeraju se vrlo jednostavno, bez imalo otpora.

STABILNOST Klizno-podizna stijena drvo-aluminijum
Klizno-podizna stijena drvo-aluminijum je izrađena prema jedinstvenom principu: iznutra drvo koje stvara osjećaj prirodnosti i toplote, izvana aluminijumska obloga koja štiti od vremenskih uticaja.

Uz drvo-aluminijum klizno-podiznu stijenu možete uživati u prostorijama punim svjetlosti, visokoj stabilnosti, vrhunskom dizajnu i izvrsnoj toplotnoj izolaciji. Donji dio rama ima ugrađen aluminijumski eloksirani niskoprofilni prag. Okov je klizno-podizni sa elektromotorom, a mogućnost upravljanja je pomoću prekidača ili daljinskog upravljača.

INOVACIJE Niskoprofilni prag i elegantno skriveni elektromotor
Niskoprofilni prag je odlučujući sastavni element FAGUS klizno-podizne stijene. Toplotnim odvajanjem se prekida strujanje toplote iz unutrašnjeg u spoljašnji prostor, čime se ostvaruju značajne uštede energije.

Pored toga, primjenom niskoprofilnog praga povećava se prohodnost i omogućava bolja iskoristivost prostora. FAGUS pruža i mogućnost ugradnje klizno-podiznog okova sa elegantno skrivenim elektromotorom na daljinsko upravljanje ili preko prekidača, koji obezbjeđuje jednostavno pomjeranje klizno-podizne stijene, bez ikakvog napora.

PODELI