TRAGEDIJA KOD BANJALUKE: Dijete ostavljeno u automobilu, preminulo na velikoj vrućini

0

BANJA LUKA, 1. AVGUSTA – Četvorogodišnje dijete preminulo je nakon što je ostavljeno u automobilu u Donjoj Piskavici kod Banjaluke dok je vladala velika vrućina, saznaje Srpskainfo.


Tijelo djeteta, koje je rođeno u Njemačkoj, pronađeno je juče oko 16.30, a uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković sa policijskim službenicima banjalučke Policijske uprave.

Radi utvrđivanja tačnog uzroka i okolnosti smrti djeteta, dežurni tužilac je naložio da se obavi obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve istražne radnje i mjere.

Kako Srpskainfo saznaje, dijete je duže vremena ostalo samo u autu, a usljed velikih temperatura koje su juče bile ono je preminulo.

– Juče je temperatura vazduha dosezala i do 36 stepeni, a možemo reći onda da je u autu bilo i skoro duplo više. Još se ne može reći koliko je dugo dete bilo u vozilu, ali to je bilo kobno za njega – rekao je izvor Srpskainfo. (srpska info)

PODELI