U BANJALUCI SE NALAZI NAJVEĆI I NAJMOĆNIJI SAJAM AUTOMOBILA, A EVO I GDJE!

0

BANJA LUKA, 26. marta – ”GUMA M” Banjaluka je generalni uvoznik već preko 25 godina RENAULT NISSAN I DACIA vozila, a od nedavno i MG vozila i poziva vas da se pridružite uzbudljivoj avanturi u svijetu automobila! Kao jedan od predvodnika na tržištu uvijek nudi više za vaš novac. Fantastične cijene novih vozila Renault, Nissan, Dacia i MG!


MG ZS auto koji osvaja Evropu odličan, prostran, gradski SUV sa 7 godina fabričke garancije, potpuno opremljen za samo 35.500 KM do registracije  –  zvuči odlično, a još bolje i izgleda!

Dođite i iskoristite GUMA M proljetnu AKCIJU i za sve druge modele vozila Renault, Nissan, Dacia i MG gdje nudimo popuste i do 7.000 KM!

„GUMA M moto je da i obuću prije kupovine probate, pa smo za vas pripremili sve naše najatraktivnije modele u DEMO izvedbi kako bi ih bez naknade i bez obaveze mogli probati i uvjeriti se u udobnost, kvalitet i ponudu koja je bez malih skrivenih slova“ , ističe Miloš Jugović prodajni savjetnik u GUMA M Banja Luka.

Neka tvoj sadašnji auto bude učešće za kupovinu novog ili rabljenog vozila! Kako to?

Dovezite svoj automobil bez obzira koje je marke u GUMA M Banjaluka i zamijenite ga uz nadoplatu za potpuno novi Renault, Nissan, Dacia ili MG automobil ili izaberi noviji iz programa GUMA M rabljenih vozila s garancijom.

“Naša provjerena rabljena vozila imaju garanciju od 12 mjeseci! Bez potrebe za dodatnim ulaganjima. GUMA M standard rabljenih vozila pored dubinskog pranja i vanjskog „šminkanja“ podrazumijeva da naša vozila imaju urađene sve servise i 100% urednu istoriju tako da nemate nikakvih ulaganja nakon kupovine. To će vam stajati i u garancijskoj knjižici koju dobijete nakon kupovine uz poklon naravno”, riječi su Đorđa Timarca,  voditelja prodaje rabljenih vozila u GUMA M centru Banjaluka.

U svakom trenutku GUMA M na svom bogatom lageru ima više od 200 rabljenih vozila s garancijom te više od 250 novih Renault, Nissan, Dacia i MG vozila dostupnih za isporuku odmah!

„Vi samo izaberete vozilo po želji iz naše ponude, a dok vi popijete kaficu mi će da procijenimo Vaše sadašnje vozilo. Dogovorićemo iznos za nadoplatu s kojim ćete biti zadovoljni. Svu potrebnu papirologiju mi će da završimo za Vas”,  zaključuju prodajni savjetnici.

Proljeće nosi i dodatne pogodnosti u GUMA M Banja Luka!

Da bi vaše iskustvo bilo još bolje, pripremili smo posebne poklon vaučere za kupovinu guma i besplatan pregled vozila u sklopu procjene vozila za sve vas koji nas planirati posjetiti ovih dana!

Posjetite već danas GUMA M centar u Banja Luci!

Uz web gdje imate svu ponudu vozila s lagera kako novih tako i rabljenih a nalazi se OVDJE , posjetite nas u našem salonu u Banjaluci na adresi Bilećka b.b.  ili pozovite na telefon jednog od naših prodajnih savjetnika: Miloš Jugović – 066 583 759. Dragan Malbašić – 066 209 028, Đorđe Timarac – 065 409 323. Za posjetioce uvijek nudimo i nešto više!

Vidimo se u GUMA M Banja Luka

 

PODELI