Ubica iz Koceljeve popio kutiju bensedina pa izvršio stravično ubistvo

0

KOCELJEVA, 14. OKTOBRA – Dušan P., uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju bivšu devojku Violetu J. (19), navodno je te kobne večeri popio kutiju bensedina i kazao svom ocu da ima “još neki posao da uradi” kao i to da “nije sve završio”.

Nakon godinu dana ljubavi između Dušana P. i njegove žrtve Violete J, 19-godišnja djevojka je pokušala da okonča ovu romansu iz zasad nepoznatih razloga. Njen dotadašnji dečko, po svemu sudeći nije mogao da prihvati činjenicu da će ostati bez Violete.

Zbog toga je, prema riječima mještana, od petka konstantno pio i uzimao lijekove za smirenje. U svom bunilu i ludosti, u petak je ukrao automobil, njime napravio karambol, a policija mu je izmerila 0.53 promila alkohola u krvi. I tu nije bio kraj njegove ludosti, piše Blic.rs.

Dan kasnije, njegov otac je došao u lokalnu policijsku stanicu govoreći da njegov sin prijeti da će počiniti samoubistvo. Kada je policijska patrola izašla na teren, dočekao ih je Dušanov otac koji je tvrdio da se sin smirio i da je sada sve u redu. Policija je otišla, a Dušan je nešto kasnije u toku noći, popio kutiju bensedina i izgovorio jezivu rečenu.

“Imam još neki posao da uradim, nisam sve završio”, kazao je ocu i uputio se ka Violetinoj kući. Pretpostavlja se da niko nije mogao da posumnja da će presuditi svojoj izabranici.

Ušunjao se u njenu kuću tokom noći, sakrio u sobu i čekao je da se vrati s posla, pošto je radila treću smjenu. Kada je ušla u sobu, prema nezvaničnim informacijama, Dušan je odmah krenuo sa sumanutim ubadanjem po tijelu i vratu. Nanio joj je između 15 i 20 uboda nožem kojim je prethodno prijetio da će sebi oduzeti život.

Vidjevši šta se dogodilo, Violetin otac je krvavu kćerku stavio u automobil i zajedno sa njenim ubicom se uputio ka domu zdravlja. Međutim, vjerovatno do velike količine krvi koju je izgubila, preminula je prije nego što je stigla do ljekara. Dušan je odmah potom uhapšen u domu zdravlja i pokrenuta je policijska istraga.

Objavio više od 200 fotografija

Ono što posebno budi jezu u ovom već stravičnom slučaju, jeste činjenica da je Dušan desetak sati prije ubistva objavio više od 200 Violetinih fotografija na svom profilu na Facebooku. Tu su i video-snimci na kojima je bilježio svaki njen korak. Na pojedinim se može čuti i kako Violeta traži da je ne snima, na šta on odgovara smijehom, kao i skrinšotovi iz telefona na kojima se vidi kako je ona bila upisana u imenik kao “buduća gospođa P”. (nezavisne.com)

Foto: Facebook

PODELI