UČESTVUJTE U KVIZU I OSVOJITE VIKEND ZA DVOJE: ”Terme Ozren” i ”Glas Kotor Varoša” vode vas na zasluženi odmor

0
KOTOR VAROŠ, 22. juna – Portal ”Glas Kotor Varoša”,  u saradnji sa kompleksom ”Terme Ozren”,  vodi dvoje najsrećnijih čitalaca na nezaboravan odmor. 

Za neobičan kompleks zaslužan je akademik Josip Bać, inženjer hidrogeologije, znameniti istraživač podzemnih voda koji se školovao na Visokoj tehničkoj školi u Beču i Pragu i koji je još davne 1987. godine otkrio nalazišta termomineralne hidrokarbonatne vode koja su kasnije pretvorena u banju.

Hotel ”Terme Ozren” smješten na samo 25 kilometara od Doboja, nudi mogućnost za zabavu i uživanje u čak 13 otvorenih i zatvorenih bazena, a sedam bazena je sa temperaturom vode 36 do 38 stepeni.

Prije odlaska u neki od pomenutih bazena, a nakon ukusnog doručka, posjetioci ”Termi Ozren” mogu svoj dan za odmor da započnu na najpozitivniji način – potpunom relaksacijom u sauni ili parnom kupatilu i time da doprinesu svom zdravlju, jer je poznato da boravak u prostoriji obloženoj sa soli (haloterapija) pomaže kod mnogih bolesti i zdravstvenih stanja, poput problema s aknama, dermatitisom, psorijazom, upalom bronhija, grla, krajnika, pluća i sinusa, alergijama. Ukoliko želite da uz poboljšanje zdravlja smanjite i nivo stresa onda se svakako preporučuje boravak u finskoj sauni.

Opuštanje nećete pronaći samo u saunama, slanoj sobi nego i na masažama. To je oaza ugodnog osjećanja i relaksirajućeg odmora. Da se zaista radi o bogatoj, ponudi pored uobičajenih vrsta masaže, tu su ekskluzivni tretmani tijela i lica namijenjeni skidanju masnih naslaga, detoksikaciji, te zatezanju, oksigenaciji i hidrataciji kože. Pored toga tu su brojne druge aktivnosti koji nudi okolina.

Ako se odlučite na dugu šetnju, možete vidjeti Djevojačku pećinu, farmu jelena lopatara te Goransko i Orlovo jezero.

Ovo je idealan odabir i za avanturiste, jer im se nudi kombinovanje brdskog biciklizma i paraglajdinga, kako bi odmor na ”Termama Ozren” zaista bio nezaboravan.

Moderno uređeni smještajni kapaciteti, koji se sastoje od dvokrevetnih i trokrevetnih standardnih soba, kao i ekskluzivno opremljenih apartmana, daju potpunu udobnost i komfor, dok se ljubazno osoblje svaki put pobrine da vaš odmor u ”Termama Ozren” bude nezaboravno iskustvo kojem ćete se rado vraćati.

Da biste okusili sve navedene čari potrebno je da date tačan odgovor na naše pitanje:

Koliko kilometara je Hotel ”Terme Ozren” udaljen od Doboja?

A kako biste osigurali vaše učešće u našem kvizu i uživali u vikendu za dvoje uradite sljedeće:

  1. Zapratiti portal ”Glas Kotor Varoša” i ”Terme Ozren” na Facebook-u
  2. Lajkujte objavu o nagradnoj igri i u komentaru označite jednu osobu s kojom biste uživali u kompleksu ”Terme Ozren”
  3. Podijelite objavu na svom profilu

Ili

  1. Zapratite portal ”Glas Kotor Varoša” i ”Terme Ozren” na Instagramu
  2. Lajkujte objavu o nagradnoj igri i u komentar označite jednu osobu s kojom biste uživali u kompleksu;
  3. Podijelite objavu u svojoj priči.

Srećnog dobitnika izvlačimo 15.07. 2024. godine.

Više informacija o ”Termama Ozren” možete pročitati na web stranici https://termeozren.com/.

PODELI