UHAPŠEN NAČELNIK KLINIKE ZA ITENZIVNO LIJEČENJE UKC BANJALUKA DARKO GOLIĆ: Osumnjičen za obljubu nad PACIJENTOM

11

BANJA LUKA, 20. januara – Banjalučka policija uhapsila je danas Darka Golića, načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS, potvrđeno je za Srpskainfo.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, zaprimili su prijavu da je u UKC Banjaluka počinjeno krivično djelo “Obljuba nad nemoćnim licem”. Zbog sumnje da je učinio krivično djelo uhapšena je osoba inicijala D. G. U koordinaciji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka preduzima se niz operativnih i istražnih radnji u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti krivičnog djela – saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Srpskainfo saznaje da su bludne radnje počinjene prema maloljetnom pacijentu.

Direktor UKC RS Vlado Đajić potvrdio je hapšenje načelnika Golića, dodavši da su oni slučaj prijavili policiji.

– Poslovodstvo UKC RS od dežurne službe saznalo je danas da se jedan od naših radnika neetički ponašao prema pacijentu. Odmah smo slučaj prijavili policiji i zatražili da se slučaj ispita, jer nam je cilj da svi naši pacijenti budu zaštićeni – izjavio je Đajić za Srpskainfo.

Dodao je da će prema uhapšenom radniku biti preduzete sve zakonom predviđene mjere.

(srpska info)

PODELI

11 KOMENTARA

  1. Lazu vidise po komentarima njegovi kolega..da je laz sveje ovo napakovano zbog necijeg interesa. alapače slagale za neki svoj iteres,,spominje se sestre priučene i sponzoruše sve se samo pokazuje… da je laž. Nažalost u vecini slučajeva lopovi vide svoj onteres, pa se i dokaže da je lazna optuzba ali ukalje lik viđeni,i pošteni ljudi….

  2. Crveni kmeri u akciji. Nakon sto je sa svim ljekarima odlucio da tuzi bolnicu zbog plata stigla je odmazda. Vrhunski ljekar i covjek.

  3. Čovjek vrhunski doktor, etičan, odgovoran, pošten. Mnogo, mnogo života spasio u ratu. Samo treba da mu zahvalimo za sve što je učinio i što čini za stvaranje i očuvanje Republike Srpske.

  4. Covjek koji mi je puno pomogao uz dr. Ostoju Savica, i ne mogu niti zelim da povjerujem u ovo. Nekome smeta ocigledno.

  5. Da li je ovo istina ili ne, vjerovatno se nikada neće dokazati, a doktorov obraz ukaljan za cijeli život.

  6. “Žrtveni jarac” pa se mora skloniti… Sasvim logičan slijed događaja, ajmo sad malo u zdravstvo… Nismo odavno.

  7. Svi dušebriznici za ovog doktora, zapitajte se šta da je neko vaš u pitanju i da je neko vašeg na bilo kakav način uznemiravao?

  8. Da li je ovo moguće? Vrhunski doktor, ljudska veličina. Lično sam prisustvovala kad je došao od kuće da bi spasio moju majku prilikom operacije na čemu sam mu beskrajno zahvalna. Ne mogu da vjerujem…

Comments are closed.