Uređen teren za odbojku na pijesku na kupalištu „Brana

0

KOTOR VAROŠ, 22. APRILA – U okvru projekta „Park prirode“, koji zajednički realizuju opština Kotor Varoš i UNDP, danas je na gradskom kupalištu „Brana“ u funkciju stavljen uređeni teren za odbojku na pijesku.


Izgradnjom ovog atraktivnog terena prošireni su sportsko-rekreacioni sadržaji na kupalištu „Brana“, a očekuje se da će ovaj projekat doprinijeti popularizaciji odbojke na pijesku, ali i odbojke uopšte.

Načelnik opštine Kotor Varoš je istakao da su prethodno radnici Opštinske uprave i Teritorijalne vatrogasne jedinice uklonili šiblje, pokosili travu, pokupili kamenje i postavili nove klupe.

„Prostor na kojem se realizuje ovaj projekat bio je zapušten, ali smo nizom akcija uspjeli da ga učinimo ljepšim i da ga obogatimo sa dodatnim sadržajima, a ujedno da rijeku Vrbanju približimo našim mještanima“, naglasio je Sakan.

Gradsko kupalište je postalo idealno mjesto za straktivniji odmor, rekreaciju i potpuno uživanje, a zahvaljujući brojnim sadržajima ovaj prostor je dobio dušu i novo ruho, na radost svih naših sugrađana.

PODELI