Užas u Kotor Varošu: Pijan pretukao policajca ispred policijske stanice!

5

KOTOR VAROŠ, 23. marta – Miloš Čupić iz Kotor Varoša uhapšen je noćas zbog sumnje da je ispred policijske stanice pijan pretukao policajca koji je zadobio teške povrede i zadržan je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.


Kako saznajemo, Čupić je prvo u kafani napao dva muškarca, koji su telefonom pozvali policiju, a potom su krenuli u Policijsku stanicu u Kotor Varošu kako bi sve prijavili. Čupić je došao za njima, da bi ubrzo nasrnuo na policajca i nanio više povreda po glavi i tijelu.

U PU Banjaluka navode da se sve odigralo oko 2.50 časova, a uhapšeni Čupić je nakon hapšenja alkotestiran i utvrđeno mu je prisustvo od 1,19 g/kg alkohola u organizmu.

”Osumnjičeni M.Č. je narušio javni red i mir u ugostite objektu u Kotor Varošu na način da je fizički napalo dva oštećena lica. Potom je došao ispred zgrade Policijske stanice Kotor Varoš, gdje je narušavao javni red i mir, te fizički napalo policijskog službenika koji je zadobio teške tjelesne povrede i zadržan je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaju da se osumnjičenom na teret stavlja da je počinio krivična djela teška tjelesna povreda, napad na službeno lice u vršenju službene radnje, a zbog tuče u kafiću i prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

”U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim. Nakon kompletiranja predmeta osumnjičeni će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djela biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navode u policiji.

Nezvanično saznajemo da je Čupić ranije privođen zbog zloupotrebe droga, a odranije je bio u sukobu sa jednim policajcem iz Kotor Varoša.

PODELI

5 KOMENTARA

  1. Zna se ko ga štiti. Ni do sada nikada nije odgovarao neće ni sada.Bahato razmaženo derište.

  2. Javna je tajna sve u vezi svega ovog, casni i posteni policajci sami govore da je lice bilo cesto problematično, zna se s kim pije i kocka, samo nece niko da kaže istinu, to je bruka i sramota, pogledajte članak od 11.03 i vidjecete kad se skretala paznja na ovo lice pod zaštitom pojedinaca koji misle sto nose uniformu da ih stiti od zakona

Comments are closed.