Vlado Bibić: Planirana izgradnja uprave Doma zdravlja i ambulante u Šipragama

0

KOTOR VAROŠ, 5. aprila – Dom zdravlja ”Sveti Pantelejmon” Kotor Varoš raspolaže adekvatnom opremom potrebnom za obavljanje procesa rada, ali i opremom za dijagnostiku, izjavio je za ”Glas Kotor Varoša” Vlado Bibić, direktor te zdravstvene ustanove. 


Prema njegovim riječima, u novoj zgradi nalazi se sva potrebna nova oprema po svim medicinskim standardima, koja je donirana od strane fondacije ”Heyder Alijev”.

”U 2023-oj godini nabavljena su dva sanitetska vozila koja su bila donacija Vlade Republike Srpske i ”Volkswagen Transport” Austrija. Nabavljena je i medicinska oprema koja je olakšala proces rada. Izvršena je i rekonstrukcija mrtvačnice i vešeraja”, rekao je Bibić. 

On je napomenuo da se ove godine planira izgradnja nove zgrade uprave u krugu Doma zdravlja, kao i nabavka nove medicinske opreme.

”U 2023. godini pokrenut je postupak javne nabavke radova za izgradnju zgrade uprave Doma zdravlja i ambulante porodične medicine u Šipragama. Realizacija projekata se očekuje ove godine po okončanju postupaka javne nabavke i izboru izvođača”, izjavio je Bibić. 

PODELI