Zaposleni u hotelu ”Hajdučke vode” pohodili Ozren: Evo šta je poručio Miodrag Cigo Kovačević

0
BORJA, 15. marta – Sakupljajući snagu za turističku sezonu koja na Hajdučkim vodama traje gotovo čitavu godinu, menadžment hotela ”Hajdučke vode” u svoj godišnji plan uvrstio je izlet za zaposlene.

Ovog puta destinacija je bila Ozren i tamošnji hotelski kompleks ”Terme Ozren”.
Uz korištenje sadržaja, prije svega wellnes i spa-centra, iskorištena je prilika da zaposleni vide praksu drugih u radu sa gostima i upravljanju postojećim sadržajima.
Osim hotelskog kompleksa  posjećena su i druga značajnija mjesta na ovoj planini. Posebno zadovoljstvo svima predstavljala je posjeta manastiru Svegog oca Nikole.
U neobaveznim razgovorima i opuštenoj atmosferi bila je prilika da se sagleda domet kolektiva u ovom trenutku.
”Okolnosti koje prate turistički sektor u Republici Srpskoj nisu nam u dovoljnoj mjeri naklonjene. Posebno je izražen nedostatak radne snage, kao i u svim drugim privrednim granama. I sa ovako podmlađenim timom nadam se da ćemo uspjeti odgovoriti zadacima koji su pred nama i učiniti sve da su nam gosti zadovoljni”, izjavio je Goran Periz,  menadžer hotela ”Hajdučke vode” za ”Glas Kotor Varoša”.
Prema njegovim riječima,cilj ovakvih sadržaja i druženja je da zaposleni osjete značaj zajedničkog nastupa i djelovanja u savladavanju svakodnevnih radnih zadataka.
Nakon Trebinja, Fruške gore, Jahorine, Vlašića i Mrakovice, Ozren je bio ovogodišnja izabrana destinacija, a ovakva praksa će po svemu sudeći biti nastavljena i ubuduće
Dajući podstrek mladim kolegama i ne krijući svoje oduševljenje ovogodišnjim izletom,  najstariji među njima Miodrag Cigo Kovačević samo je kratko prokomentsrisao: “E, da je u moje vrijeme bilo ovako”…
FOTO GALERIJA:
PODELI