ZAVRŠENA SEZONA ZA SRBINA? Đoković će morati ponovo na operaciju

NJUJORK, 10. SEPTEMBRA – Kako piše jedan novinar Njujork Tajmsa Novak Đoković bi mogao da bude odsustan sa terena duži vremenski period jer je povreda lijevog ramena ozbiljnija nego što se mislilo i zahtijeva operaciju.

Na ovogodišnjem US Openu je Novak Đoković odustao u osmini finala kada je predao meč u toku trećeg seta Stenu Vavrinki. Srpski teniser je neko vrijeme imao problem sa lijevim ramenom i povreda se pojavila još prije US Opena i prvi put je bila vidljiva tokom Mastersa u Sinsintiju.

Novinar Njujork Tajmsa Kristofer Kleri kaže da je ova povreda mnogo teža i da je moguće da je pred Đokovićem duža pauza.

– Nole bi mogao da odsustvuje duže vrijeme ako bude operacije ili ako njegova povreda zahtijeva odmor – prenosi Kleri.

Inače Novak Đoković je trenutno u Švajcarskoj gdje u jednoj klinici liječi povrijeđeno rame, a moguće je da je operacija neizbježna navodi novinar Njujork Tajmsa, prenosi Sprot klub.

Novak je inače rekao da očekuje da se vrati na teren do kraja sezone, a trebalo bi da nastupi na turnirima u Tokiju, Šangaju, Parizu, Masters Kupu i u Dejvis kupu. Rafael Nadal koji je u nedjelju osvojio novi US Open zaostaje za Đokovićem sada 640 poena. (srpskainfo)

Foto: Jason Szenes/EPA

PODELI