Zdenko Sakan: Kupalište ”Brana” već u julu će spremno dočekati kupače

3

KOTOR VAROŠ, 27. MAJA – Na današnjem sastanku načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana i njegovih saradnika sa rukovodstvom Komunalnog preduzeća „Bobas“ zaključeno je da se kupalište „Brana“ u potpunosti stavi u funkciju uoči predstojeće ljetne sezone.


Dosta stvari je urađeno u okviru projekta „Park prirode“, a u narednom periodu nastaviće se radovi na ovoj lokaciji.

„Kupalište na Brani je jedno od omiljenih mjesta na kojem Kotorvarošani provode ljeto i zato smo se odlučili da ga u potpunosti uredimo. Postavićemo u postojećem tvrdom objektu kabinu za presvlačenje i staviti u funkciju dva javna toaleta. Plan je da se radovi okončaju tokom juna, kako bi već u julu ova plaža bila spremna za sve kupače“, istakao je Sakan.

Prema njegovim riječima, aktivno će se raditi i na uređenju Gradskog trga, koji u večernjim časovima privlači veliki broj sugrađana.

Na sastanku je zaključeno da nadzorne kamere daju željene rezultate, jer je u proteklom periodu nekoliko lica sankcionisano za počinjene prekršaje.

PODELI

3 KOMENTARA

  1. Pseći izmet.Od pasa lutalica do kućnih ljubimaca.Izvede se kuca u šetnji,ostavi vidljiv trag iza sebe vlasniku svejedno da li je to školsko igralište,trotoar ili šetalište.Treba početi kažnjavati vlasnike pasa za neodgovornost naročito neodgovorne koji vodaju rasne pse bez žaštitnih korpi.Bolje bi bilo da šetaju dječicu umjesto pasa,pomodarsto valjda.Čuj nemaš pss u kući.Ma daj…..

  2. Postaviti toalet na potezu do Bjelina koji će biti u funkciji preko cijele godine! Malo malo naiđeš na ljudski izmet!

Comments are closed.