Zdenko Sakan najbolji u lovu udicom na plovak, “Flay fishing” majstor Lazo Kučuk (FOTO)

0
KOTOR VAROŠ, 19. JUNA – Sportsko ribolovno društvo “Kotor Varoš” organizovalo je danas opštinsko takmičenje u ribolovu, memorijal “Vojo Vuković”.

U takmičenju u lovu udicom na plovak, koje se odvijalo kod Kotorskog mosta prvo mjesto osvojio je Zdenko Sakan, drugoplasirani je bio Dragan Bunić, dok je treće mjesto zauzeo Nedeljko Škorić.
U “Flaj fišingu” stari ribarski vuk Lazo Kučuk osvojio je titulu najboljeg, drugo mjesto zauzeo je Senad Fifić  treća pozicija  je pripala Ozrenu Lađareviću, takmičenje se održalo u Grabovici na rijeci Vrbanji.
Prvo mjesto u kategoriji pionira osvojio je Stefan Stanić, drugi je bio Matej Lukić, dok je treće mjesto pripalo Vedranu Trkulji.
“Zamolio bih sve ribare, ali i građane da se svi zajedno borimo za očuvanje rijeke Vrbanje i njenih pritoka, kako ribe tako i čistoće samih rijeka. Potrebno je da se svi stavimo u odbranu naših rijeka, jer pored sportskih aktivnosti, rijeka Vrbanja se koristi i za piće- rekao je predsjednik SRD “Kotor Varoš”, Samir Skopljak.
PODELI