Zdenko Sakan: Počela modernizacija lokalnih puteva, za te namjene iz budžeta izdvojeno 800.000 KM

0

KOTOR VAROŠ, 3. JUNA – Na području opštine Kotor Varoš proteklog vikenda se intenzivno radilo na modernizaciji lokalne putne mreže i asfaltiranju ulica u mjesnim zajednicama.


Prema riječima načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana,  riječ je o projektima koji su predviđeni planom kapitalnih investicija, a pri tom se vodilo računa o ravnomjernom ulaganju u sve mjesne zajednice.

“Ovo je nastavak aktivnosti na modernizaciji i sanaciji lokalnih puteva, što je od opšteg značaja za sve građane naše opštine“, naglasio je Sakan.

Asfaltirani su putni pravci u naselju Slatina, pristupni put stambenoj zgradi u mjesnoj zajednici Zabrđe, kao i pristupni putevi Zabrđe – Centar, a modernizovana je u potpunosti i ulica preko puta benzinske pumpe Nestro petrol.

Sakan je istakao da će ove godine biti asfaltirano više od četiri kilometra lokalnih puteva, za čiju namjenu će iz opštinskog budžeta biti izdvojeno 800.000 KM.

“Izgradnja infrastrukture je važna za našu opštinu, posebno za ruralne dijelove, jer nam je cilj da do svakog domaćinstva dopre osnovna komunalna infrastruktura, odnosno asfaltni put“, naglasio je Sakan.

Izvođač radova na navedenim lokacijama je bilo preduzeće “Petrović” d.o.o. iz Kotor Varoša.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here