Fagus8 22

Zdenko Sakan: Projekat rekonstrukcije vrtića vrijedan 351.000 KM

0

KOTOR VAROŠ, 15. NOVEMBRA – U Kotor Varošu je u toku rekonstrukcija dječijeg vrtića „Larisa Šugić“, a ukupna vrijednost projekta je 351.000 KM.


U okviru projekta planirano je da se sruši montažni dio vrtića i izgradi novi, a kompletan objekat se utopljava uz postavljanje novog krova i fasade.

Gradilište je danas obišao načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji je izrazio zadovoljstvo dinamikom radova i činjenicom da će uslovi boravka u vrtiću biti znatno poboljšani.

”Veoma je važno unaprijediti kapacitete predškolskih ustanova, a rekonstrukcijom dječijeg vrtića riješiće se višegodišnji problem sa kojim se susreću zaposleni, mališani i njihovi roditelji. Naš cilj, osnovni cilj i zadatak je da svojim najmlađim sugrađanima, stanovnicima naše opštine obezbjedimo što bolje uslove za život. Cilj nam je da naša djeca u narednom periodu uživaju i provode vrijeme u jednom od najuređenijih vrtića u okruženju“, istakao je Sakan.

Pored ove investicije, u narednom periodu će se opremiti kuhinja i zamijeniti podovi.

Iz ove ustanove su saopštili da će zbog navedenih radova vrtić biti zatvoren u periodu od 22. novembra do 5. decembra, a čim se stvore uslovi za bezbijedan boravak djece roditelji će o tome biti obaviješteni.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here