Zdenko Sakan: Završena modernizacija puta u naselju Plane, pristupnog puta prema ”Energani” i asfaltiranje ulice u Ripištu

0

KOTOR VAROŠ, 11. JUNA – Opština Kotor Varoš intezivno radi i ulaže maksimalne napore u modernizaciju i izgradnju lokalne i nekategorisane putne mreže na području kompletne lokalne zajednice.


Uspješno je juče završeno izvođenje radova za modernizaciju puta u naselju Plane, a proteklog vikenda je završena modernizacija pristupnog puta prema Energani u Kotor Varošu i asfaltiranje ulice u naselju Ripište.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je obišao pomenute lokacije i tom prilikom istakao značaj ove tri investicije.

„Ovo je nastavak aktivnosti na modernizaciji i sanaciji lokalnih puteva, što je od opšteg značaja za sve građane naše opštine. Zahvaljujući modernizaciji putnih pravaca mještani imaju bolju i bržu konekciju sa užim gradskim jezgrom“, naglasio je Sakan.

Modernizacija lokalnih saobraćajnica, čije je održavanje u nadležnosti opštinske uprave, realizuje se u skladu sa ovogodišnjim planom kapitalnih investicija.

Izvođač radova bilo je preduzeće „Petrović“ d.o.o. Kotor Varoš.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here