Zdenko Sakan: Završeno asfaltiranje Ulice patrijarha Pavla, riješen i problem oborinske kanalizacije

5

KOTOR VAROŠ, 23. NOVEMBRA – Opštinska komisija je izvršila tehnički prijem radova na gradilištu na Novom Naselju, gdje je završeno asfaltiranje Ulice patrijarha Pavla.

Utvrđeno je da je jedna od kapitalnih investicija, planiranih budžetom u ovoj godini, urađena u skladu sa predmjerom radova na osnovu projektne dokumentacije.

Iako su projektom za ovu investiciju predviđena sredstva u iznosu od 310.000 KM, ukupni troškovi su iznosili 193.000 KM bez naknadnih radova.

“Asfaltirano je 370 metara ulice širine 4,5 metara i novi trotoari širine 1,5 metra, a osim toga trajno je riješen i problem oborinske kanalizacije“, rekao je načelnik opštine Zdenko Sakan i dodao da je ovo jedna od najfrekventnijih ulica kojoj gravitira veliki broj stanovnika.

Po njegovim riječima razlika neiskorištenih finansijskih sredstava biće usmjerena na preostale planirane isnfrastrukturne projekte na području opštine.

Izvođač radova je bilo Građevinsko preduzeće “Planum” iz Teslića, a sredstva za ovu namjenu obezbijeđena su odlukom o kreditnom zaduženju u Programu hitnog oporavka od poplava.

5 KOMENTARA

  1. Vratice se oni kad tad tamo odakle su i sljegli u grad. Ne moze se asfalt jesti. Samo polako. Slazem se sa Zoranom.

  2. Nacelnice, trebalo bi malo ulagati i u sela u kojima su ljudi ostali da zive u svojim kucama a ne samo tamo gdje su na 200 kvadrata dosle nase komsije. Ispade da su oni nagradjeni a mi koji smo ostali na svojim ognjistima kaznjeni.

Comments are closed.