Zdravku Raci iz Obodnika, osumnjičenom za ubistvo sestre, predložen pritvor, može biti osuđen i na više od deset godina robije

11

KOTOR VAROŠ, 6. juna – Zdravku Raci (60), osumnjičenom da je ubio sestru Mirjanu Vagner (72), predložen je jednomjesečni pritvor, rečeno je u OJT Banjaluka.


Osumnjičeni je u subotu oko 13.30 časova u mjestu Obodnik, opština Kotor Varoš, u porodičnoj kući, upotrebom pištolja  „Crvena Zastava M57“ ispalio više hitaca u pravcu  sestre  usljed kojih je ista preminula na licu mjesta.

– Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te iz razloga vanrednih okolnosti, jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posljedice krivičnog djela – istakli su u OJT Banjaluka

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u  Banjaluci. (srpska info)

PODELI

11 KOMENTARA

 1. Re:beba
  Dobro je bebo,nisu ni „tvoji“ sjedili skrstenih ruku!
  Ispade da su samo srbi ratovali…ajd majke ti smanji dozivljaj!
  U rata nema nevinih, neduznih i tacka.

 2. Naučio u ratu ubijati pa zašto ne sad .?
  Dođe vrag po svoje ,jedino što uvjek vuće i druge za sobom ,strašno moja sućut.

 3. Pojedinci bi trebali psihijastra da posjetite kakve gluposti pisete,nekome zao covjeka koji je ubio sestru… Kao i ovaj prethodni sto spominje muza a zena je bila samohrana majka…. Dali mozete biti tako bolesni.

 4. Nije lako kad vam đedovinu krčmi muž od sestre i na tvojoj đedovini glumi baju.
  Podrška Zdravku, častan čovjek kad pukne onda sve puca.

 5. Eto mu sad medja,kome ce sad dopasti??
  Odkud pravo nekome oduzeti zivot,svojoj rodjenoj sestri???
  Sta bi tek nekome ko mu nije nista u rodu??
  Bolesnik!!!

Comments are closed.