ŽEKS TURS: Mini-bus prevoz putnika u BiH, rent-a-car, osiguranje

0

KOTOR VAROŠ, 10. decembra – ŽEKS TURS je firma za mini-bus prevoz putnika.

Modernim, sigurnim, udobnim i dobro opremljenim vozilima uspješno prevozi putnike po Bosni i Hercegovini, takođe duž cijele Evrope.

To je primarna djelatnost kojom se bavi još od svog osnivanja.

Pređeni kilometri, prevezeni veliki broj putnika, sigurnost, udobnost te brzina prevoženja putnika na njihova odredišta napravili su uspješnu i respektabilnu firmu sa velikim iskustvom kojoj se vijerni putnici uvijek iznova obraćaju.

ŽEKS TURS je specijalizovan za prevoz putnika u zemlji i inostranstvu i usluge kao sto su aerodromski transveri, izleti. Visok kvalitet vozila, udobnost i iskusni i ljubazni vozači učiniće svako putovanje udobno i prijatno.

Prevoz putnika

Auto prevoz putnika obuhvata dnevno ili višednevno iznajmljivanje automobila sa vozačem.
Idealan je za organizovanje specijalnih događaja ili putovanja, poslovnu podršku i logistiku za pojedinca ili firme. Žeks turs nudi kvalitet, tradiciju, iskustvo i povjerenje kao rezultat toga, Žeks turs je stekao veliki broj odanih putnika koji koriste njegove usluge.

Putovanja

Sa željom da unesemo i dio svoje kreativnosti u pružanju turističkih usluga, kao i da ponudu obogatimo novim sadržajem, organizujemo putovanja.

Žeks turs je profesionalna, iskusna, precizna, fleksibilna, diskretna i ozbiljna agencija, onakva kakvu naši putnici zaslužuju.
Kvalitet je naš imperativ i činimo sve da vaše putovanje bude baš onakvo kavim ste ga i zamislili.
Zadovoljstvo klijenata našom uslugom je zvijezda vodilja u našem poslovanju.

Rent a car

U našoj ponudi je bogat vozni park sa novim vozilima svih klasa. Visok kvalitet naših automobila pruža Vam sigurnu i bezbednu vožnju kako u gradu, tako i van njega

Na Vaš zahtjev dostavićemo Vam vozilo na bilo koju adresu, a na kraju najma ćemo preuzeti unajmljeno vozilo sa lokacije koja Vama najviše odgovara. I sve to naravno besplatno!

Žeks turs posjeduje vozila različitih marki i namjena, kako bi na najbolji način ispunio zahtjeve svojih klijenata. Raspolažemo najnovijim modelima automobila koji garantuju visok komfor i prije svega bezbjednost. Vozila su sa visokim nivoom opremljenosti dodatnom opremom, tehnički ispravna. Kombi prevoz putnika uključuje prevoz putnika u zemlji i inostranstvu , najam kombija sa profesionalnim vozačem. Naša vozila su kapaciteta 8+1,18+1 i 21+1 putnička mjesta i idealni su za turistička, ali i za poslovna putovanja.

Osiguranje

Žeks turs se bavi poslovima osiguranja, pod okriljem Zovko osiguranja, koje je  na domaćem tržištu registrovano za sve vrste osiguranja. Stručnim znanjem, čvrstim principima rada i poslovanja, počevši od pružanja informacija klijentima i kvalitetne pripreme ugovora za zaštitu osiguranika garanti su sigurnosti i povjerenja, čineći od agencije Žeks turs značajan faktor stabilnosti. Osiguravamo imovinu, lica, motorna vozila i takođe bavimo se osiguranjem odgovornosti i putničkim zdravstvenim osiguranjem.
Svaki momenat Vašeg života treba da predstavlja uživanje, zato treba da znate da mi mislimo na Vas. Nastojimo da svojim klijentima omogućimo osiguranje najvišeg kvaliteta po najpovoljnijim uslovima. Zato putujte i osigurajte se sa najboljima.
U sklopu svog poslovanja vršimo tehnički pregled svih putničkih i teretnih vozila. Sve poslove vezane za registraciju Vašeg automobila povjerite nama, a mi ćemo Vaše povjerenje nagraditi brzom i kvalitetnom uslugom.
Zadovoljan klijent je naš jedini cilj.

Žeks turs
Cara Dušana bb
KOTOR VAROŠ

Tel.fax.: +387 (0)51 783 063
Mob.: +387 (0)65 621 790

e-mail: info@zeksturs.com

https://www.facebook.com/rentcar.kotorvaros.7

https://www.instagram.com/uslugaprevozarentacarzeksturs/?hl=sr

PODELI