TOVLADIĆ: PORASTAO NIVO VRBANJE, SAOBRAĆAJ U PREKIDU

7

KOTOR VAROŠ, 20. maja – Rijeka Vrbanja izlila se u naselju Tovladić u kotorvaroškoj mjesnoj zajednici Zabrđe, usljed kiše koja je padala jutros i tokom protekle noći.

Nabujala Vrbanja prijeti da prodre u dva domaćinstva, a mještani su, poučeni iskustvom, pravovremeno zaštitili svoje objekte.

Trenutno vozila ne saobraćaju prema ovom naselju jer se Vrbanja izlila na put, a snabdijevanje električnom energijom i vodom za piće je redovno.

 

 

 

 

PODELI

7 KOMENTARA

  1. Nije Samo Tovladic takav, vec svi svi ste vi isti i nemojda pokazujete prstima druge, cijela RS, cijela bivsa YU je takva poslije Tita postala takva je to generacija bez mozga Za prirodu, bez znanja, da sami svoju djecu zagadjuju!!!!! Vi Jos nemate problem ali vasa unucad ce da budu glasnija od vas sto ste danas tako glasni, kada nemislite da pvc/plastika guma I ostali neunistivi materijali hiljadama godina se nemogu raspasti, zagadjujete kao prvo prirodu biljke zivotinje I vase nasledstvo!!!!!! Netreba nikome komunalna, niti vlada, niti presednici, niti organizatori niti traziti u nekom gresku kada su I oni svi isti I isto rade kao I vi svi!!!!! I nikada se nece da promene dok sami licno SVI nepocnete da mislite I svojoj deci to dalje dajete!!!!
    Jadana je priroda I zivotinje Koje nemogu da se brane od vas!!!!! A Za vas mi nije zao!!!! Sami se opekli!!!!! I normalno negubim vreme Svoje skupoceno, da vam kroz neke reci koje nisu kritika niti psovka vec otvaranje ociju i mozga!!!!! Probam pomoci uzaluda!!!!

  2. Zato je nagrađena komunalna policija ponekad se provoza ju da se vidi da postoje a da nekog kazne za smeće ili sta vec drugo pored njih i ova policije možeš uništiti ovu planetu briga ih oni se samo šetaju i vozikaju

  3. Ja zivim u donjem djelu potoka, kuca mi je uz sam potok, vidim ko dovozi i baca smece i iz Tovladica a i odakle bujica svaki put donese meni u dvoriste gomilu tudjeg smeca i svake godine se isto ponavlja. Kisa padne, voda nadodje i preko noci moje dvoriste puno tudjeg smeca i tako iz godine u godinu.

  4. MJEŠTANI PRISOJE-PODOSOJE SU IMALI JEDNU VELIKU AKCIJU, NA TERITORIJI ŠIBOVA, GDJE SMO SKUPLJALI I PALILI SAMO SMEĆE, TAJ DAN SMO IMALI I POSJETU KOMUNALNE POLICIJE.

  5. Potok je glavna divlja deponija u Tovladicu, Donjim Sibovima i za Prisoje i Podosoje, tu svi bacaju smece, tu bi komunalci zaradili da postave kameru i love one koji dovlace i bacaju smece, taj dio potoka je zatrpan svim i svacim.

  6. Bačeno granje, otpad i smeće u korito potoka Đera zatvori propust prema Vrbanji i zato se izlije.

  7. Potok Đera se izlio, a ne Vrbanja – ovde je potok glavni problem – izlije se čim padne jača kiša. svake godine ista prica…

Comments are closed.