KAD KOLA KRENU NIZBRDO: PONOVO SE IZBLAMIRALI SA NOVIM LAŽNIM ISTRAŽIVANJEM, NISU ZNALI DA SABERU DO 27

1

KOTOR VAROŠ, 21. septembra – Nakon blamaže sa ’’istraživanjem’’ rejtinga političkih partija u Kotor Varošu, koje je ’’vršio’’ servis mobilnih telefona u Glazgovu u Velikoj Britaniji,  danas se pojavilo i novo urnebesno ’’istraživanje’’ koje se tiče broja odbornika u novom sazivu SO Kotor Varoš.

Ovo istraživanje objavljeno je danas na jednoj od dvije FB stranice pod sa istim nazivom, koja služi za promociju Petra Đokića,  i izazvalo je, kao i prethodno, podsmjeh javnosti, jer su se kreatori lažnog istraživanja do te mjere prekombinovali da su došli do 28 odbornika u lokalnom parlamentu, iako ih po Zakonu o lokalnoj samoupravi RS ima 27.

Legendarni Zoran Radmilović bi na ovakvu budalaštinu mogao da kaže samo sljedeće:

Dakle, nisu znali da saberu do 27… Jedan im se omakeo.

Takvi rezultati i sada vise na toj stranici, nekoliko lokalnih nišandžija na odborničke mandate ih je, gle čuda,  podijelilo na svojim profilima, a tek jedan je u pričama ispravio… Kod ostalih i dalje stoji isto.

Na društvenim mrežama je, u toku komentarisanja ”istraživanja” u Kotor Varošu, čiji tvorci ne znaju da izbroje do 27, okačen i video klip sa Ilijom Čvorovićem uz komentar da bi i nesrećni Ilija to bolje uradio.

 

Inače, najveća žrtva ’’istraživanja’’, kod onih koji su večeras shvatili da su se ponovo zabrojali i ispali neviđeni lakrdijaši,  je HDZ, koji je ”skraćen” za jednog odbornika.

PODELI

1 KOMENTAR

  1. Ukopaše se ljudi momački. Njima pored njih takvih neprijatelji ne trebaju. Čuj ne znaju sabrati do 27. Pa levati jedni crvenite li se?

Comments are closed.